Pielispakarin Kotisi karjalainen leipuri -seminaari pidettiin Bomballa lauantaina 14.9.2024. Karjalaisen ruokaperinteen vaaliminen on meille sydämenasia ❤️ ja halusimmekin koota yhteen eri alan toimijoita keskustelemaan tämän aiheen ympärille. Iltapäivän aikana kuulimmekin mielenkiintoisia puheenvuoroja. Nurmeksen kaupunginjohtaja Pasi Parkkinen toi kaupungin tervehdyksen, Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah puhui omassa puheenvuorossaan ruoka-alasta kasvun ja hyvinvoinnin kivijalkana, kansanedustaja Karoliina Partanen valotti Itä-Suomen menestyksen osatekijöitä ja PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä korosti paikallisuuden merkitystä myyntivalttina. Tunnustuksena karjalaisen ruokaperinteen vaalimisesta saimme vastaanottaa Karjalaisen kulttuurin edistämissäätiön -erikoispalkinnon. Olemme otettuja – kiitos! Seminaarissa kerroimme myös uuden uutukaisesta lanseerauksestamme Kauralanpiirakasta. Kiitos kaikille osallistujille hyvästä seminaari-iltapäivästä! Valokuvat: Elina Matikainen