Reseptikilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Reseptikilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Nyt päästetään seuraavaksi tuomaristo töihin.

Osallistu Pielispakarin reseptikilpailuun ja voita yleiskone! Onko sinulla maailmanparas, salainen vatruskaohje? Oletko perinyt mummosi legendaarisen pullataikinan reseptin tai pyöräyttääkö isäsi aivan uudenlaisen, nykyaikaan tuunatun lanttukukon? Pielispakari järjestää reseptikilpailun, jossa keräämme talteen suomalaisten parhaita karjalaisia leivontaohjeita. Leivonnainen voi olla makea tai suolainen ja olennaista on se, että sen juuret ovat täällä kauniissa Karjalassa.  Nyt on siis aika luoda aivan uusia, karjalaisia perinneherkkuja tai  kaivaa laatikonpohjalta ne kaikista rakkaimmat reseptit  ja tarjota ne kaikkien suomalaisten leipojien käyttöön!

Voittajareseptiltä toivomme pientä twistiä, joka päivittää karjalaisen ruokaperinteen tähän päivään ja nykykeittiöihin. Voittaja saa palkinnoksi upean Kenwood-yleiskoneen (ovh. 399€) , minkä lisäksi toteutamme parhaan reseptin kertaluontoisesti Pielispakarin tehtaalla. Kaikki kilpailuun osallistuneet reseptit saavat mainetta ja kunniaa, sillä ne julkaistaan verkkosivuillamme.

Voittajan päättää tuomaristo, johon kuuluvat  leipuri Iina Hiltunen Pielispakarilta, sellotaiteilija Jussi Makkonen sekä Valion leipomokonsultti Mika Parviainen, joka on monelle tuttu Koko Suomi leipoo -ohjelman tuomaristosta.

Vuoro.JPG
Jussi Makkonen.jpg
Mika Parviainen.jpg

Näin osallistut

Kirjoita ylös reseptisi ja lähetä se meille alla olevalla lomakkeella. Kerro meille myös reseptisi tarina, kuten esimerkiksi missä ja milloin se on syntynyt, miten muovautunut sekä kuka sitä on valmistanut ja mihin tilaisuuksiin.
Liitä mukaan yhteystietosi ja halutessasi myös kuva valmiista reseptin mukaan valmistetusta leivonnaisesta. Huomaa, että kuvan lähettämällä annat meille oikeuden julkaista sen omissa kanavissamme.