Palvelut

Food Service -palvelut ja päivittäistavarakauppa

Olemme ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani myös kaupan alan toimijoille sekä Food Service -sektorille. Valikoimistamme löytyy tuoretuotteiden lisäksi sekä kypsä- että raakapakastetuotteita, jotka soveltuvat hyvin muun muassa paistopisteisiin ja laitoskeittiöille. 

 

Tuotteita myyntiin?

Mietitkö uusia tuotteita ravintolaasi tai leipäosastolle? Olemme mielellämme mukana tuotevalikoiman rakentamisessa – lähes 30 vuoden kokemuksella mutta aina tuoreella asenteella!

Ota yhteyttä!

Anja Pennanen
myyntisihteeri
0207 528 380
leipomo@pielispakari.fi


Kahvitustuotteita tapahtumiisi

Konditoriaosastoltamme voit tilata kahvitustuotteita erilaisiin suuriin ja pienempiinkin asiakastilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Pyydä tarjousta!

Yhteyshenkilö: Anja Pennanen
myyntisihteeri
0207 528 380
leipomo@pielispakari.fi

Kesäretki mansikkakäpy.jpg

Kahvila Supikas

Kahvila-konditoria Supikas on idyllinen ja viihtyisä, karjalainen kahvi- ja lounaspaikkamme Porokylän keskustassa Nurmeksessa. Tuoreen kahvin ja karjalaisten konditoriaherkkujen lisäksi tarjoamme arkipäivisin kotiruokalounaan sekä runsaan salaattibuffetin klo 10.30–14. Skrollaa alaspäin nähdäksesi lounaslistan.

Supikas sopii erinomaisesti myös kokousten ja juhlien pitopaikaksi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tervetuloa!


Palvelemme ma–pe klo 7–15
Puh. 050 407 8905
supikas@pielispakari.fi

thumbnail_Noutopöytä2.jpg

 

 

 

 

 

Leipomomyymälä

 

Leipomomyymälästämme saat runsaan valikoiman uunituoreita herkkuja esim. karjalanpiirakoita, kukkoja, leipiä, sämpylöitä, karjalaisia erikoisherkkuja, kahvileipiä ja konditoriatuotteita esim. herkulliset täytekakut. Valmistamme leipomotuotteita myös ennakkotilauksesta. Uunituoreet kukot aina keskiviikkoisin. Meillä sinua palvellaan!

Lämpimästi tervetuloa!

Palvelemme ma-pe klo 8-16                                                               

puh. 020 75 28 386
leipomomyymala@pielispakari.fi

Leipomomyymälästä 1.jpg